Ringa in det nya året...

Jadu.. Imorgon är det 2010, tiden springer iväg och ibland vill jag bara stanna den. Njuta av stunden. Det är svårt.

Imorgon(idag) Ska vi ha middag här samt fest med nära och kära. Det tror jag blir mysigt i allafall. Förväntar mig en puss på 12 slaget av oscar också annars blir det ett moln ovanför mitt huvud (pga ilska). Sedan är det bara 22 dagar kvar tills min och milo's fest. Och vad ska vi ha fest för då? Jo att vi 'snorungar' fyller 20 år. Så är bara att höra av er om ni är sugen på att komma på fest då så kanske jag släpper in dig/er ;)

Nu sitter oscar och gör vadå tror ni? Jo - precis, ni tänkte förmodligen rätt. Han sitter vid datorn. Den är nog hans riktiga flickvän (?) skämtåsido.. Jag läntar efter att han kommer hit till sovrummet. Nu dör batteriet också! Attans. Godnatt skriver nog imorgon lite om förberedelserna till middagen :)

julen tar aldrig slut(?)

Bra milo! Bli frisk så vi kan busa! :)
Hmm.. Hittar inte min kamera.. är nog i bollnäs .. Får väl visa upp mina julklappar sen istället.
Fick bl.a olika presentkort på 500Kr styck... 2000 in på ett annat konto, jag fick converse, örhängen, 2 parfymer, prydnadssaker hem, ljus... och jaaa... lite annat med som jag inte kommer på nu :) Men än har vi inte firat jul klart.. Imorogn ska vi till Oscars mamma och få julklappar (en massage på ett riktigt massadeställe ska vi få.. skönt) Och sedan har vi hos bror kvar också som jag inte heller fått julklappar av :)

Nu måste jag gå sa han! YES SIR!
Hejdå (ska på middag hos hans moster.. MYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYS)

repris.. och jul

Julen vart skitbra :) Jag är hel nöjd! skönt! :) Visar sen vad jag fått. "Tappat bort" den... Tror den är hos pappa eller så har jag inte letat tillräckligt bra i väskorna här :)  we'll see...

milo... När ska vi ta våran repris av vår prommis då? :) Det var mys...

Nästan bara milo som jag känner som kan göra sådant "knas". De andra är väl för "mogna" för att knasa runt i snön som ett barn igen! :)
Men vi gillar de... Borde vara fler sådana människor tycker jag, som kan vara lite barnliga och göra sådant.. Haha :)

Hmm idag ska vi bowla.. jag, oscar, matilda, daniel, fanny och emil blir det... Uppdelningen blir väl killar och tjejer antar jag :) Orka ha sådana tävlingsinriktade pojkar i laget.. =D haha...
Och imorgon blir det bio samt mellandagsrea-shopping. Wohoo.. kanske nya skor då då och lite kläder såklart! (Älska skooooor)


nu kanske man ska gå och spela lite wii Igen... Balance board var så JÄVLA roligt... det måste vi också köpa hem! DIREKT!

Synd om mig..

Skulle diska och det låg visst ett glas trasigt så jag skär upp min knoge så det rinner blod :(
Oscar hörde mig från vardagsrummet så han kom och plåstrade om mig :) hade inge plåster så fick bli någon annan lösning :)
funkade det med!

Nu ska jag packa lite inför imorgon :) bollnäs sen timrå! :)




Snö - bäst

Det fortsätter snöa och jag är så lycklig! Snö är så jävla mysigt så jag vet inte vad.
Idag var jag med milo och vi gick ute i snön, med täckbyxor och hela köret så vi inte skulle frysa vi inte.
Vi hade roligt och mysigt. Gick till kyrkogården här och så :)
Det vill jag göra om i vinter.

Lite bilder från idag här då... vissa kan verka.. porriga? ;)












MJÖLKMUSHE!!!! :D




VI HADE LITE POLE-DANCING OCKSÅ!!! =D HAHA


Avatar..

Idag har jag träffas syster lite.. Fick inte vara mer på stan med oscar, han ska handla julklappar.. ;P

Idag ska vi även på premiären av Avatar.. tror dock inte det är min typ av film.. men kanske, vem vet..
Nää nu ska jag göra köttfärsbiffar... tråkigt men men :)

Måste säga..

Jag har världens bästa pojkvän! :)
Han betyder mer än allt annat, och det menar jag verkligen! :) Du är min number one, varje dag.



Idag kom flickorna hit och då menar jag, benny, milo och tildis :) Vi spelade lite Wii och pratade skit. Vi blev trötta och skrattade åt allt och kom på sjuka saker någon våldtäksman skulle göra mot milo. Åh så vi skrattade :) Men ser ni vad klockan är nu när jag skriver detta? Usch så tiden går. Oscar var så romantisk och gosig så man kunde inte annat än att ligga och krama om honom! :)

Imorgon ska jag rida också!
Och tänk, nästa vecka är det julafton, är det inte sjukt hur tiden går fort? LÄSKIGT

Hejdååååå :) (btw, satte på min mobil idag, funkar utmärkt. Tillochmed bättre än innan den legat i snön i 50 min :D)

Lite bil :)

Idag vid 12 drog vi ut, med vi menar jag alltså dennis oscar jessica och jag, på en liten biltur, bara för att det var så jävla mysigt väder. Snön yr och det är djup snö. Kunde det bli bättre?!
Tidigare idag så gick jag och oscar på en promenad också, bara för att han hade lovat mig att om det snöade idag så skulle vi gå ut och gå ett tag. Bara för jag älskar att gå ut enär det snöar.

Men ialf vi var ute och åkte och tillslut så fick det vara nog, vid 2. Vi är hemma och jag undrar var min mobil är. Borta. Så då var det bara att sätta sig i bilen och åka till statoil macken vid hagaström. Det var endast där jag lämnade bilen när vi gick in på macken. Oscar ringde till telefonen och de gick signaler.. Efter ett tag var den avstängd.. När vi kom dit så hittade jag den inte men precis när jag tänkte sluta leta ser jag ett band. Och där i kylan hade min mobil legat och blivit skapligt blöt i ca 45 min =D

Så nu i 2 dagar framåt så kan man bara nå mig på oscars telefonnummer.. Och om man vill ha det så kan man söka på honom på eniro, vill inte skriva ut det här utan att ha frågat honom :P Men har min telefon på elementet så att den får torka riktigt ordentligt.. Annars om man sätte rpå den när den är blöt brukar det bli kortslutning... Så om 2 dagar så hoppas vi att den är back on track =)

Men nu spelar oscar dota och jag, ska väl sova eller så. Vi ska ha middagsbjudning för dennis och jessica imorgon. Mysigt värre. skiter i sova. blir TV. HEjdå

I'm stuck

Jag är fast vid Wii... Nu är det Ice age 3 spelet som gäller... awwwh så roligt.. Och mario kart var också awesome!
Oscar sover, ska jag pussa på han lite? Kanske, jag testar! Han kommer bli en sur pojkvän då tror jag, men äsch det är bra ialf :)

Och jag tänker inte vara först, aldrig.

sov gott :)

Lunch...

Blir inte lika mycket uppdatering nu när oscar är hemma. Jag sitter inte något vid datorn då. (förutom när jag i 10 min fixar min farmville typ) annars sitter oscar hela tiden :)
Men idag jobbar oscar på elgiganten, och två dagar framöver. Bror fyller år så dit ska vi på 'kalas' senare idag! Kanske lite tårta och presentöppning! Alltid lika trevligt :) Vid 18 ska vi dit.

Igår bakade jag och milo mongopepparkakor, som blev ovanligt goda! Vi lyckas vi..
Hade inge bakplåtspapper (hjärnsläpp, heter de så? :O) Så vi fick göra runda pepparkakor och lägga i bullformar. Därefter, eftersom dom var runda, sprittsade vi ut glasyr på dom så det blev olika smileys. Sura, glada, pussmunnar, superglada, ledsna, och en retarded (gjord av milo).
men eftersom älskling är på jobbet kan jag inte lägga in bilder på dom då jag tog bilderna med hans kamera. Men självklart kommer dom ut på bloggen!

Ska man laga till sig en lunch nu kanske, först bada/duscha :)
so looong

Fezt...

Ja som sagt igår kom oscar hem och då blev det fest här :)
Det kom väl totalt en 30-35 stycken. Men hälften drog till krogen =)
"stammisarna" stannade kvar :) Mysigt.
Bilder kommer upp på Mille Olsson's facebook antar jag, då jag fick i uppdrag att ta bilder åt honom...
Hela kvällen var bra. Oscar's lumparpolare kom hem tidigare än vi trodde, kl 02.00.. Dom slocknade rätt fort.. och de sista folket drog halv 3.. förutom milo och pelle som gick någon kvart sedan..
Milo blev lite för full hihi så det förklarar hennes beteende. Haha =)

Men alltså: En lyckad kväll i allafall.
ORkar inte skriva så himla mycket i detalj bara.

Oscar är hos dennis nu och fixar så man ska kunna ladda hem spel till wii't, så man slipper köpa de :)
då har vi supermkt spel sen då! awesom! :)

Är sjukt trött... doftljuset bredvid mig snor all min syre tror jag =(
typiskt... går väl och sover då!!! :(

O är väl snart hemma han med! eller nää men vid halv 2 sisådär kanske :)
bye duuudes

Ikea...

Idag började dagen med att jag fikade med Dan, mycket trevligt.. Sas ett och annat där :)
Sen skulle jag ta bussen till ridningen.. och tror ni inte att bussarna är 30(!!!!!!!!!)minuter ... kom till valbo kl 25 över 5 och min träning började 20 i 6.. hinna gå till stallet som tar 10 minuter och sedan byta om och sedan göra klart hästen.. Nää gick inte. Fittbussar ;S

Fick ta mig ett varv på Ikea istället... köpte 10 glas till imorgon, lite högre glas kan vara bra :) och sedan köpte jag lite mer låg-energilampor, har lessnat så jävla mycket på att vi hade lampor som hade ett sken av blått :S
Sedan köpte jag såååklart lite ljus... doftljus och vanliga långa höga ljus till "ljusstaken" och såklart vanliga värmeljus! Jag och ljus är så jävla perfect match!!! Så om ni vill ge mig presenter.. ge mig fina ljuslyktor eller något man kan ha ljus i, gärna värmeljus eller själva ljuse, blockljus, värmeljus.. vad som helst :D

Kikar på generation fett... lite trevligt... miss mah oscar.. och imorgon är det fest här.
JAG HOPPAS ALLA KOMMER :D NI ÄR VÄLKOMNA!!!! ring mig på 070-7872879 så är du säkert välkommen! tveka ej :D
byebyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Helt otroligt..

Har tvättat idag och för en stund trodde jag aldrig tvätten skulle ta slut.
Jag har tvättat 8(!!!!!!) maskiner... herregud. Blir bättre när oscar kommer hem, då blir det varje vecka.
Jag vet inte vad det är, men när oscar är hemma så håller jag ordning mycket bättre, kan ställa mig och diska bara sådär ändå, tvätta varje vecka.. Vill väl göra fint och så för honom. Och så är jag ganska tom när han är borta. Men men :)
Nyss ringde han också från båten. Lät väldigt mycket som han var lite berusad än ;P Svammlade mycket. Han hade vunnit någon tväling där på båten så han fick välja mellan godis och en gratis kryssning.. Alla vet vad han tog.. Godis ;) (om det var godis, var ju så svårt att höra honom) .. han hade pratat om mig hela kvällen sa han.. Och att han äääääälskade mackorna jag hade gjort åt honom.. Han hade bjudit några flickor på dom också lät det som ;P jaa jag vet inte riktigt vad han sa :) men men...

Ska "vila" någon timme.. sen ska jag hänga in allt i garderoben.. Sen ska jag "vila" lite igen och sen ta reda på disken.. och vila.. och dammsuga.. och vila.. och skura.. och vila.. och dammtorka.. Näää nu vart det fel ordning.. Men med andra ord så ska jag storstäda. Det suger.

Ska ju ha fest här på fredag ... "välkomst-fest" för oscar som kommer tillbaka från lumpen på heltid! skoj :)
Men... ska dra mig nu :) hare naaaaaajs!

Guess who's here? =D

Oscar.... och så lycklig jag är. Känns som att livet inte kunde bli bättre :) imorgon åker oscar tillbaka till sthlm för att imorgon ska han på kryssning.. :)
Annars kommer han hem på fredag och då blir det fest här hemma =) Det ser vi fram emot? Eller hur? ;)
Ska nog försöka sova nu tror jag. Oscar spelar dota, jag somnade kl 5 igår. hmmm not so good!
Jag och oscar har i allafall haft det myyyysigt idag :) I löve hiiim!

till oscar: Du betyder så mycket för mig :) tack för att du alltid finns för mig. Du är en av de få som verkligen finns i alla lägen. Älskar dig !!!!! :)

Edit: Anna, nää precis, jag har ingen kontakt med min "mor" :) Vill inte ha det heller... på grund av många anledningar (hon är psyktiskt rubbad bland annat).

RSS 2.0