iphone..

Är ägare av en iphone nu och jag är så jävla nöjd. Lätt bästa telefonen.
Alla borde äga en sådan :)


bye, haha... orkar fan inte skriva..

....

Fan....

SÅ himla GLAD!! :D

Jag har vunnit biljetter till VIP soffan på läkerol arena :D Man skulle "checka in" i en VIP kassa sen följa en röd matta och jaaa få sitta bekvämt hela matchen samt få en överraskning :D

Skitroligt att just jag vann... Om man handlade för över 500 kr på IKEA så kunde man vara med och tävla om VIP soffan.. så jag gjorde det och VANN :D känns lite konstigt då jag aldrig vinner något känns de som ;D

Så den 27e februari sitter jag och oscar och myser i VIP soffan och ser på matchen mot frölunda :D!!!!


Hmm..

Inte så ofta jag skriver :) Finns egentligen ingenting att skylla på, jag har egentligen all tid i världen för att skriva lite här. Jag kanske bara inte vill berätta allt för er heller =)
Man vet aldrig vilka det är som läser. För det finns faktiskt en del människor som jag inte vill ha något med att göra som kanske läser. Så det privata jag har inom mig har jag faktiskt en annan blogg till :) En ännu mer privat än denna.

Har storhandlat idag, how funnie aight? Faktiskt är det de, att handla hem mkt mat är faktiskt lite lycka. Så himla roligt att titta in i kylen och se den helt propp full. Kanske mindre roligt att kika i plånkan som är lite tunnare än vanligt :)
Oscar sover han.. Han ska till arbetsförmedlingen imorgon! Hoppas det går bra för honom, alla tummar hålls för honom :)

Ja, vad ska jag göra nu? Hade egentligen velat umgås med oscar, men han slocknade. Jag tröttade visst ut honom ^^... Vårat sovrum är lite finare nu sen jag fyllde år... Nu trivs jag faktiskt här inne och det ser ut som ett sovrum, vilket de knappt gjorde förr. Mycket mys med stearinljus (elli goes rim).

Förövrigt är jag en sjuk numera 20 åring.. Luftrörsgatarr, vilket inte är det skönaste då det är lite besvärligt med att andas :)


Förresten sa jag inte vad jag fick i födelsedagspresent.. fick b.la..
*Den höga MALM byrån från IKEA
*2000 kr in på ett sparkonto
*1300 kr presentkort på IKEA
*Balance board till vårat Wii
*Handdukar,örhängen och sådana småsaker som man alltid får :)
*Och såklart en massa pengar :)

Jag var ialf mer än nöjd av de som jag fick!


Sneglade just över vårat fönster, jag köpte ett bonzai träd att ha där. Tror inte jag kommer lyckas hålla den vid liv så länge. Jag tittade inte på skötseln innan jag köpte det och ska jag vara ärligt så köpte jag det för jag trodde att de var lätt att sköta eftersom den var så "ruffig", alltså den var så robust med stammen och allt. Men åååh så fel jag hade sen när man fick höra/läsa hur den skulle skötas. Då ville jag på snäppet bara kasta den i soporna på en gång. Men jag ska försöka. Men har inte börjat bra ialf. Har ställt den i fönstret där det blåser kallt, vilket det inte fick göra. Och dessutom är det ett element under fönsterbrädan, vilket det inte heller fick vara haha.. Men jag tyckte den passade så bra i fönstret. Så den får väl dö efter 3 veckor. 3 fina fösterveckor blir det isf.


Haha fan vad jag skriver nu, BARA utav uttråkning. herrejesus, hejdå!

RSS 2.0